VÁLÁS TREND – VÁLÁS MENETE – SZAKÍTÁS UTÁN - VÁLÁS ÜGYFÉLSZOLGÁLAT NŐKNEK

Válást fontolgatók feleség, élettárs - válóperben lévők ügyfélszáma: 06-305-992-842!

Igazságügyi Közvetítők - Válási szakértők - Vagyonmegosztási szaktárgyalók - Ügyvédek - Szexuálterapeuta - Igazságügyi Szakértők - Pszichológusok - Közgazdászok vesznek részt irodai működésünkben per előtt, per közben és perek lezárásaként.


Bírósági perek alapját, nők válási helyzeteit jelentő közvetlen válás kommunikáció előkészítése (TFKKE), bírósági perben mediáció - Magyarországon, nemzetközi ügyekben szaktárgyalói, válási szaktanácsadás, válási stratégiák kialakítása részvétel.


Magyarországon élők számára sikeresen irodánk válás szakértőivel lefolytatott jogvita rendezés válás a bírósági peres illeték nagy részét megtakarítja Önnek!

A nő Magyarországon érték - szakmai és társadalmi álláspontunk szerint!


Bejelentkezéshez nőknek konkrét ügyekkel, feleség válási szándékkal, válóper előtti üggyel, házasság vége élethelyzetekkel, formális eljárásoktól független TFKKE konzultáció:

Ügyfélkapcsolat és bejelentkezés konkrét, személyes ügyeikkel:
06-305-992-842
(10h-17h ) E-mailen: valoperek@gmail.com, vagy valasok@webmail.hu
Összes oldalmegjelenítés

2014. január 1., szerda

Válás 2014-ben sem könnyű feladat

Egy lényeges döntési határidő az új Ptk. március közepén történő hatálybalépése.

Nők és válás, nők és viták a házasság végén ne durvuljanak el!


Magyarországról, vagy Németországban élő magyaroktól, Londonban élő magyaroktól, maguktól a válásra készülőktől, a válóperben érintettektől, a váló nőktől tudjuk: “A válás, a válóper mindig nehéz döntés.”


Ez vagy tudatosul a válásban résztvevőben, vagy a tudatosításra szükség van. Szakértői szemmel a jó válásnak feltételei és ú.n. titkai vannak, amelyek látszólag egyszerűek, élethelyzetekben azonban szinte alig kezelhetőek a felek részéről.


A válás, vagyonmegosztás, válóper egyik legfontosabb meghatározója a válásban résztvevők önmérséklete. Válás és vagyonmegosztás bár az új Ptk. szemléletében szétválik egymástól már a közös megegyezéses válásnál – az életszerűség, az emberek valós viszonyaiban mégis szorosan összefonódik.


 VÁLÓPER – SZAKMAI SZEMMEL Mit is kell érteni a jó válás alatt? Jó válásról nők eseteiben a szakmai zsargon és a köznyelv akkor beszél, ha a válás csendesen, nyugodtan zajlik le, vagyonmegosztás és válás részletkérdései rövidebb idő alatt és egyezséggel kerül megállapodásra.


Ehhez egy költségeiben csökkentett mértékű kiadásokat jelentő válási mediátori költség járul. Gyermekek központban, érdekeik megelőzik a szülők, válófelek önös érdekeit.