VÁLÁS TREND – VÁLÁS MENETE – SZAKÍTÁS UTÁN - VÁLÁS ÜGYFÉLSZOLGÁLAT NŐKNEK

Válást fontolgatók feleség, élettárs - válóperben lévők ügyfélszáma: 06-305-992-842!

Igazságügyi Közvetítők - Válási szakértők - Vagyonmegosztási szaktárgyalók - Ügyvédek - Szexuálterapeuta - Igazságügyi Szakértők - Pszichológusok - Közgazdászok vesznek részt irodai működésünkben per előtt, per közben és perek lezárásaként.


Bírósági perek alapját, nők válási helyzeteit jelentő közvetlen válás kommunikáció előkészítése (TFKKE), bírósági perben mediáció - Magyarországon, nemzetközi ügyekben szaktárgyalói, válási szaktanácsadás, válási stratégiák kialakítása részvétel.


Magyarországon élők számára sikeresen irodánk válás szakértőivel lefolytatott jogvita rendezés válás a bírósági peres illeték nagy részét megtakarítja Önnek!

A nő Magyarországon érték - szakmai és társadalmi álláspontunk szerint!


Bejelentkezéshez nőknek konkrét ügyekkel, feleség válási szándékkal, válóper előtti üggyel, házasság vége élethelyzetekkel, formális eljárásoktól független TFKKE konzultáció:

Ügyfélkapcsolat és bejelentkezés konkrét, személyes ügyeikkel:
06-305-992-842
(10h-17h ) E-mailen: valoperek@gmail.com, vagy valasok@webmail.hu
Összes oldalmegjelenítés

2012. május 31., csütörtök

Munkajogi per előtt, elbocsátás után végrehajtás közben

Család és válsága sokrétű és nehéz folyamat.

Legritkább eset, hogy egyfajta problémát fedjen.

Munkahelyi konfliktus, majd elbocsátás a család jövedelmét alapjaiban rengeti meg, mialatt a kölső követelések mértékükben drasztikusan megnőttek.

Drágult a gépjármű fenntartás költsége, a garázs fenntartása, s nem lett olcsóbb a közlekedés és az élelmiszer sem.

Munkajogász az elbocsátás után irodánkban segíthet a jogorvoslati lehetőségek szakszerű kihasználásában, az igazságügyi mediátorok a felgyűlemlett adósság kezelésében és egyezségekbben működnek közre - hogy a család a válságból kikerülhessen.

Gyermektartásdíj nem fizetése a férfiak részéről a munka elvesztésének, jövedelem kiesésének egyik tünete.

Ilyenkor a teendő kettős. Egyik iránya a válási mediáció, ahol hosszútávra átdolgozható a gyermektartásdíj tartós és folyamatos megfizetése.

Másik irány az ügyvédi közreműködéssel folytatandó bírósági végrehajtási lap kiállítása s a követelés végrehajtásának érvényesítése - ha erre még szükség van az első lépés után!

Ha már bírósági per és tárgyalások vannak, a bírósági per menetében számos lehetőség van a jó időben tett permegelőző mediátori egyezségre.

Forduljon hozzánk bátran személyes gyermekelhelyezési ügyével apaként, vagy anyaként!

Ügyfél bejelentkezés: 06-306-377-164, vagy 06-302-164-102

Időpontok foglalása előre szükséges, hogy a folyamatban lévő perekben és mediátori eljárásokban zavartalanul végezhessük munkánkat!