VÁLÁS TREND – VÁLÁS MENETE – SZAKÍTÁS UTÁN - VÁLÁS ÜGYFÉLSZOLGÁLAT NŐKNEK

Válást fontolgatók feleség, élettárs - válóperben lévők ügyfélszáma: 06-305-992-842!

Igazságügyi Közvetítők - Válási szakértők - Vagyonmegosztási szaktárgyalók - Ügyvédek - Szexuálterapeuta - Igazságügyi Szakértők - Pszichológusok - Közgazdászok vesznek részt irodai működésünkben per előtt, per közben és perek lezárásaként.


Bírósági perek alapját, nők válási helyzeteit jelentő viták előkészítése, bírósági perben mediáció - Magyarországon, nemzetközi ügyekben szaktárgyalói, válási szaktanácsadás, válási stratégiák kialakítása részvétel.


Magyarországon élők számára sikeresen irodánk válás szakértőivel lefolytatott jogvita rendezés válás a bírósági peres illeték nagy részét megtakarítja Önnek!

A nő Magyarországon érték - szakmai és társadalmi álláspontunk szerint!


Bejelentkezéshez nőknek konkrét ügyekkel, feleség válási szándékkal, válóper előtti üggyel:

Ügyfélkapcsolat és bejelentkezés konkrét, személyes ügyeikkel:
06-305-992-842
(10h-18h ) valoperek@gmail.com

Összes oldalmegjelenítés

2012. május 31., csütörtök

Munkajogi per előtt, elbocsátás után végrehajtás közben

Család és válsága sokrétű és nehéz folyamat.

Legritkább eset, hogy egyfajta problémát fedjen.

Munkahelyi konfliktus, majd elbocsátás a család jövedelmét alapjaiban rengeti meg, mialatt a kölső követelések mértékükben drasztikusan megnőttek.

Drágult a gépjármű fenntartás költsége, a garázs fenntartása, s nem lett olcsóbb a közlekedés és az élelmiszer sem.

Munkajogász az elbocsátás után irodánkban segíthet a jogorvoslati lehetőségek szakszerű kihasználásában, az igazságügyi mediátorok a felgyűlemlett adósság kezelésében és egyezségekbben működnek közre - hogy a család a válságból kikerülhessen.

Gyermektartásdíj nem fizetése a férfiak részéről a munka elvesztésének, jövedelem kiesésének egyik tünete.

Ilyenkor a teendő kettős. Egyik iránya a válási mediáció, ahol hosszútávra átdolgozható a gyermektartásdíj tartós és folyamatos megfizetése.

Másik irány az ügyvédi közreműködéssel folytatandó bírósági végrehajtási lap kiállítása s a követelés végrehajtásának érvényesítése - ha erre még szükség van az első lépés után!

Ha már bírósági per és tárgyalások vannak, a bírósági per menetében számos lehetőség van a jó időben tett permegelőző mediátori egyezségre.

Forduljon hozzánk bátran személyes gyermekelhelyezési ügyével apaként, vagy anyaként!

Ügyfél bejelentkezés: 06-306-377-164, vagy 06-302-164-102

Időpontok foglalása előre szükséges, hogy a folyamatban lévő perekben és mediátori eljárásokban zavartalanul végezhessük munkánkat!